• Snel een offerte op maat
  • Snelle Installatie
  • Vakkundige installatie
  • Enkel hoogwaardig aluminium

Offerteaanvraag vliegenwering.


Meet eerst alle openingen waar een vliegenwering dient te komen.

De opmeting die u zelf uitvoert dient louter voor een prijsindicatie. Indien de offerte overgaat naar een bestelling zal er steeds een definitieve meting uitgevoerd worden door een opmeter van Aluvliegenramen. Tijdens deze meting kunnen er eventueel nog wijzigingen of advies gevraagd worden aan de opmeter van Aluvliegenramen.

hoe meet ik mijn vliegenraam?
Open het raam waarvoor je graag een vliegenraam wil voorzien.
Meet de breedte en hoogte tussen de kader van het geopende vak.Vermeld het aantal vooraan en plaats steeds een B bij de breedtemaat en een H bij de hoogtemaat. Noteer de afmetingen in mm.
Voorbeeld: 1x VR B 1000 x H 1000 mm

 

Hoe meet ik mijn vliegendeur?
Open de deur waar de vliegendeur tegen komt. 
Meet de breedte en hoogte tussen de kader van de deur. Vermeld het aantal vooraan en plaats steeds een B bij de breedtemaat en een H bij de hoogtemaat. Noteer de afmetingen in mm.
Voorbeeld: 1x VD B 1000 x H 2200 mm

 

Hoe meet ik mijn schuifvliegendeur ?
Voor de breedtemaat meet je van de muur tot in de helft van de verticale profiel van het schuivend gedeelte.
De hoogtemaat is de maat van op de blauwe steen tot tegen het L-ijzer of metselwerk. Vermeld het aantal vooraan en plaats steeds een B bij de breedtemaat en een H bij de hoogtemaat. Noteer de afmetingen in mm.
Voorbeeld: 1x SVD B 2000 x H 3000 mm

 

Hoe meet ik mijn plissé ?
Voor de breedtemaat meet je van de muur tot in de helft van de verticale profiel van het schuivend gedeelte bij een schuifdeur. Bij een raam of deur is dit van muur tot muur.
De hoogtemaat is de maat van op de blauwe steen tot tegen het L-ijzer of metselwerk. Vermeld het aantal vooraan en plaats steeds een B bij de breedtemaat en een H bij de hoogtemaat. Noteer de afmetingen in mm.
Voorbeeld: 1x PL B 2000 x H 3000 mm

 

Hoe meet ik mijn vliegenwering bij een Velux-raam (rolhor)?
Meet de breedte en hoogte tussen de afgewerkte dagkanten (maten tussen pleisterwerk). Vermeld het aantal vooraan en plaats steeds een B bij de breedtemaat en een H bij de hoogtemaat. Noteer de afmetingen in mm.
Voorbeeld: 1 x RH B 1200 x H 1400 mm

 

 

Indien er vragen zijn over de opmeting kan je ons bereiken op 011 494 222.


Aanvraagformulier
Voorbeeld:
vliegenraam 1000 x 1350 mm
schuifvliegendeur 2500 x 2200 mm
vliegendeur 1000 x 2200 mm


 

Keuzemogelijkgeden:

Selecteer je voorkeur per product. Dit zijn geen verplichte velden. Indien u bv. enkel vliegenramen aanvraagt hoeft u geen voorkeur in te geven voor een schuifvliegendeur of vliegendeur en vica versa.